English | Română

… sau “Elevator Pitch”

Specialiştii noştri provin din diferite industrii şi au specializări variate: procesare alimentară, resurse umane, protecţia mediului, finanţe, marketing. Ceea ce ne uneşte este ataşamentul nostru faţă de provocări şi căutarea excelenţei în execuţie.

 

Partenerii din compania noastră au lucrat în firme multinaţionale, atât în reprezentanţele din România, cât şi în sediile centrale.

Toţi vorbim engleza sau franceza, însa unii dintre noi se remarcă prin cunoştinţe solide de rusă sau italiană.

Majoritatea deţinem diplome de studii aprofundate (MBA, masterate şi doctorate în psihologie, protecţia mediului).

 

Avem relaţii puternice în mediul profesionist de afaceri românesc şi de aceea, în funcţie de proiectele abordate, putem să ne bazăm pe coagularea unor echipe de câteva zeci de profesionişti în domeniile lor.

 

Am oferit consultanţă pentru proiecte totalizând peste 20 milioane Euro, media per proiect fiind de cca. 3 milioane Euro. Suntem focusaţi pe proiecte de mare amploare, nerefuzând însă proiecte mai mici, dar care să ne solicite creativitatea.

Aveţi o idee de afaceri. Noi facem restul. Scopul este sa ajungeţi “fără probleme” în momentul “tăierii panglicii”. Oricare ar fi problemele întâmpinate pe parcurs (finanţare, proiectare, obţinere de avize şi autorizaţii) noi le rezolvăm.

Pe scurt, oportunitatea identificată este: oferirea de consultanţă de management (studii de fezabilitate, planuri de afaceri, studii de piaţă, etc) către companii mici şi mijlocii sau investitori străini, consultanţă orientată către investiţii în particular.

 

Am descoperit o apetenţă pentru investiţii a companiilor româneşti, necunoscută până acum. Ca urmare a acestui fapt am dezvoltat parteneriate cu experţi imobiliari, companii de proiectare şi alţi experţi în domenii conexe. Aşa am dezvoltat un concept nou de companie – integrator pentru managementul investiţiei.

 

Lucrăm cu autorităţile competente pentru obţinerea de către investitor a tuturor autorizaţiilor, avizelor şi licenţelor necesare pentru finalizarea investiţiei în acord cu toate normele şi legile care le guvernează.

Povestea noastră e destul de simplă: clientul este alpinistul iar noi suntem şerpaşii. Ajungând la final de multe ori, noi cunoaştem drumurile şi greutăţile. La fel suntem conştienţi că fiecare “ascensiune” înseamna abordări diferite, născute din momente diferite sau “alpinişti” diferiţi.

Majoritatea companiilor mici şi mijlocii nu îşi permit să angajeze permanent oameni cu capacităţi diferite şi experiente complexe. Dar nevoile lor există, fiind supuse provocărilor strategice din ce în ce mai mult.

 

Oricum este mult mai ieftin un contract cu noi pe baza unui proiect decât angajându-ne individual.

Într-un sens mai larg, da.

Talentul, pasiunea, entuziasmul şi profesionalismul sunt ceea ce înţelegem prin garanţia succesului.